Matchmaker Armanda Ebeltjes.
Matchmaker Armanda Ebeltjes. (Foto: aangeleverd)

Nieuw professioneel relatiebemiddelingsbureau

Het zijn bijzondere tijden, ook voor een relatiebemiddelingsbureau. Een afspraakje op 1,5 meter afstand klinkt niet heel gezellig. Toch is er best veel mogelijk, óók tijdens corona. En nu er meer eenzaamheid is dan ooit, is gezelschap bijzonder welkom.

In West-Friesland voor 40+ en 60+ relaties

Bij 40PlusRelatie en 60PlusRelatie Noord-Holland is Armanda Ebeltjes de persoonlijke matchmaker voor serieuze relaties. Zij gaat, vanuit haar kantoor in Wognum, op zoek naar de perfecte match en brengt de juiste singles bij elkaar.


Na de eerste telefonische kennismaking komt Armanda bij je thuis om zoveel mogelijk over je te weten te komen. En om te achterhalen wat je zoekt in een nieuwe partner. Door deze methodiek is er inmiddels een slagingskans van 75%! Je houdt zelf de controle, omdat je eerst een persoonsbeschrijving van de ander bespreekt met Armanda voordat je wordt voorgesteld en zelf de beslissing maakt om iemand beter te leren kennen. Omdat alle kandidaten een persoonlijk gesprek hebben gehad, is het veilig en serieus. Je komt dus niet voor nare verrassingen te staan!

Levensgeluk

“Hoe mooi is het als ik bijdraag aan het levensgeluk van mensen", zegt Armanda. "Omdat ik er alles aan doe om mijn cliënten zo goed mogelijk te leren kennen, zorg ik dat een match, gelijk vaak een goede match is. Mijn hart maakt een sprongetje als ik hoor dat een eerste afspraak goed bevallen is!”


In coronatijd is ‘live’ afspreken nog steeds mogelijk, binnen alle maatregelen. “Als er meer kan, dan organiseren we leuke activiteiten waar mensen elkaar op een laagdrempelige manier leren kennen. Zo kom je in contact met andere mensen, niet alleen voor het vinden van een partner, maar ook voor nieuwe vriendschappen”.

Slagingskans van 75%

Nieuwsgierig geworden? Op www.40plusrelatie.nl/relatiebemiddeling-noord-holland kun je terecht voor meer informatie en de contactgegevens van Armanda. Een afspraak is zo gemaakt en het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.