Je kunt tijdens de online informatiemarkt zelf vragen stellen of luisteren naar vragen die andere deelnemers stellen.
Je kunt tijdens de online informatiemarkt zelf vragen stellen of luisteren naar vragen die andere deelnemers stellen. (Foto: Aangeleverd)

Informatiemarkt mbo-studies Clusius College

REGIO - Voor veel vierdejaars vmbo-leerlingen is het kiezen van een passende vervolgopleiding lastig. Zeker nu je fysiek geen open dagen kunt bezoeken en de uiterste aanmelddatum van 1 mei snel dichterbij komt. Om late beslissers en twijfelaars die komend schooljaar een mbo-opleiding willen volgen te helpen bij hun studiekeuze, organiseert het Clusius College op woensdag 21 april een online informatiemarkt.

‘Vraag-maar-raak’-sessie

Tussen 16.00 en 18.00 uur zitten docenten en studenten van de verschillende opleidingen klaar om online in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Na aanmelding krijg je een link toegestuurd die toegang geeft tot de ‘vraag-maar-raak-sessie’ van de opleiding van je keuze. Je kunt zelf vragen stellen of luisteren naar vragen die andere deelnemers stellen. "Op deze manier kunnen we iedereen persoonlijk te woord staan, ingaan op specifieke vragen en helpen bij het vinden van een opleiding die bij je past", aldus het Clusius College.

Kijk op de website www.clusius.nl/mbo om je aan te melden voor de online informatiemarkt. Hier vind je ook meer informatie over alle mbo-opleidingen en video’s van de verschillende opleidingsclusters.

Clusius mbo

Bij het Clusius mbo kun je kiezen uit 17 mbo-opleidingen binnen zes opleidingsclusters. Van voeding tot design, van recreatie tot productie. Allemaal voor de groene sector. Een belangrijke sector die veel groei- en baankansen biedt voor afgestudeerden. Je kunt je voor alle opleidingen nog aanmelden via www.clusius.nl/mbo. Alleen voor de opleiding Dierenartsassistent bestaat momenteel een wachtlijst.