Bezoek de verrassingstuin in Lambertschaag.
Bezoek de verrassingstuin in Lambertschaag. (Foto: archief Rodi Media)

Zomeractiviteiten ouderen in gemeente Medemblik

Algemeen

Voor ouderen in de gemeente Medemblik worden de komende maanden zomeractiviteiten gehouden. In samenwerking met Gisela (de beheerder van De Nieuwe Haven), Tiny Tensen en de opbouwwerker, en gesubsidieerd door de gemeente Medemblik, is een programma samengesteld.

Doe bijvoorbeeld vrijdag 16 juli om 14.00 uur mee aan de jeu de boules middag op de baan in Abbekerk. Kosten: 2,50 euro, inclusief koffie of thee en koek of geniet dinsdag 27 juli om 15.00 uur van een high tea in De Nieuwe Haven. Kosten: 7,50 euro. Bezichtig op woensdag 18 augustus de verrassingstuin van de familie Tensen in Lambertschaag. De rondleiding begint om 10.30 uur.  Kosten: 2,50 euro, inclusief koffie of thee en cake. Maak een dansje op zondag 29 augustus. De bigband speelt om 14.00 uur in het dorpshuis in Abbekerk. Kosten: 3 euro, inclusief koffie of thee en koek of speel met op vrijdag 17 september om 14.00 uur met de muziekbingo in De Nieuwe Haven. Kosten: 4 euro, inclusief koffie of thee en koek en drie bingokaarten.

Wie het leuk vindt om aan één of meerdere activiteiten deel te nemen, kan zich opgeven via tel. 0229-581740 of femia@quicknet.nl. Graag uiterlijk vijf dagen vóór de datum van de activiteit en bij aanvang betalen.