Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Laat het stromen door Zusters van de Grael & Rijwielbroederschap Hoogwoud

REGIO - Zusters van de Grael & Rijwielbroederschap Hoogwoud presenteren: Laat het stromen! Hét event tijdens het paasweekend in de eigen huiskamer.

Gezellig online evenement

Nog niet gevaccineerd en toe aan een energieke, verrassende injectie? Doe dan mee aan Laat het stromen. Een digitaal en vermakelijk uitje vanaf de eigen bank. Iedereen wordt daar een blij ei van! Inspiratie van de Kaapvaarders Verbond, markante dorpsgenoten en Aartswoudse paradijsvogels. Deel een eerbetoon aan de burgemeester. Dans naar de 'vinyling' en geniet van lokale lekkernijen.


Laat het stromen is samen verbinden op afstand. Daar blijft iedereen toch voor thuis? Het evenement vindt plaats tijdens het paasweekend (zaterdag 3 april tot en met maandag 5 april). Bepaal zelf waar, wanneer en met wie gekeken wordt. Vergezeld van een persoonlijke borrelpakket, inclusief hart onder de riem. Graag voor 27 maart aanmelden via iklaathetstromen@gmail.com en ontvang voor 12,50 per persoon de link voor dit event en het borrelpakket. Hulp nodig bij het installeren van de link op de computer/tablet? Stuur een e-mail, dan wordt dat opgelost.. Jawel, de broeders en zusters komen naar iedereen toe dit voorjaar, hoe mooi!