De vergeten groep

Met echt geld betalen is ouderwets aan het worden en is onderhand bijna een misdaad. Sommige mensen en banken gaan zover dat dit betalen met echt geld als asociaal gedrag wordt gezien, vanwege er een mogelijke overval kan plaatsvinden, waar dit wordt gedaan.


Let wel voor deze groep; uw bankrekening kan tijdens een betaling ook worden aangetast en overigens is papiergeld een wettelijk betaalmiddel! Er zijn mensen die alleen met een overschrijvingskaart iets betalen, omdat dit overzichtelijk is voor hun en deze worden nu gestraft in de vorm van extra kosten. De algemene banken gaan langzaam maar gestadig verder om de klant zo te bewerken dat er in alles elektronisch betaald gaat/moet worden. En als het aan deze banken/instellingen ligt, gaat er in de toekomst alleen op deze manier betaald worden.


En zo denk ik er over: dat als het zo ver is, en er komt voor hun doelstelling langzaam maar zeker een verder elektronisch uitkleden door bij een elke transactie gewoon extra kosten in rekening te brengen, wij als klant intussen zijn overgeleverd aan de grillen van deze bankinstellingen! Ze krijgen wel erg veel macht op deze wijze, deze banken, en erger, ze werken ook nog samen. Goed beschouwd doen ze aan kartelvorming en dit is verboden, en wie grijpt er in ? Kijk, niet een ieder van ons heeft een computer en daarbij, wie deze wel heeft en niet in staat is deze goed te bedienen voor uiteenlopende redenen. Heeft u hem?


Reacties naar peter.koomen300@gmail.com