Theaterkerk Hemels.
Theaterkerk Hemels. (Foto: Aangeleverd)

Nieuw programma Theaterkerk Hemels

TWISK - Theaterkerk Hemels presenteert het programma voor het seizoen 2021-2022. Het programma staat op de website: van klassiek, modern tot jazz en cabaret. 

Performers staan te popelen

Nieuw op het programma zijn Han Bennink met The Quartet NL, Vincent Bijlo, Marlies du Mosch en Eric Vloeimans & Holhouser. Trouwe performer Dolf Jansen trapt op 1 september het seizoen af met Het Janssen Vaccin. Ook nieuw (maar inhaalconcerten) zijn: Harry Sacksioni, VanWijck, Beth & Flo, Carel Kraayenhof, De Andersons, Alex Roeka, de Matthaeus Passion en het Wouter Bekkering Quintet.

Dolf Janssen

Dolf Jansen staat woensdag 1 september op het podium met zijn programma Het Janssen Vaccin. Eén prik is genoeg bij Jansen. Het Vaccin werkt minimaal anderhalf uur (maar vaak nog dagen langer door), en de bij ons bekende bijwerkingen zijn spontaan geschaterlach, diepe denkfronsen, en herhaaldelijke verbazing. Op langere termijn kan het leiden tot verhelderende inzichten en een dringende behoefte om het leven en elkaar te omhelzen. Ons advies: stroop je mouwen op en laat je injecteren. Het Jansen Vaccin werkt! 

Meer informatie

Voor meer informatie zie: theaterkerkhemels.nl.