Marjan Hartog Mode stopt na 25 jaar

Angeline Zeilemaker en Marjan Hartog besloten in 2019 om in 2021, na het 25-jarig jubileum, te stoppen. "Het jubileum, wat eigenlijk in maart jl. zou plaatsvinden, kon toen niet gevierd worden en nu het zover is om te stoppen merken wij dat het pijn doet. Te meer omdat we zo verbonden zijn met onze klanten en de winkel."

Persoonlijke aandacht is belangrijk

In 1995 werd de stap gezet om de winkel te beginnen met kleding van de betere merken. Angeline was enthousiast over dit plan en hielp volop mee met alle voorbereidingen.

De winkel ging op 14 maart 1996 open. "Vanaf het begin was het een succes en tot op de dag van vandaag kunnen we bogen op een grote vaste klantenkring, waarmee we een erg fijn contact hebben. Zij zijn meer dan alleen klant, persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk."

Familieleden

De eerste vier jaar hebben Angeline en Marjan met z'n tweeën de winkel gerund. "Familieleden kwamen regelmatig het team versterken: nicht Josje Schermer van 2000 tot 2010, dochter Marjes Schermer tot 2016 en vanaf die tijd tot nu, nicht Monique Koning. Zus Anne, die in Enschede woonde, kwam regelmatig onze kant op als er bijgesprongen moest worden."

Gezellige lappendag

Een van de hoogtepunten van het jaar was de lappendag. "We kregen versterking van de dames Bomekamp en Duin. Wat hebben we gelachen en wat was dat gezellig!"

Dank, heel veel dank

De sfeer is 25 jaar heel goed geweest, zonder ook maar een dag ruzie. "Door de jaren heen is er veel lief en leed gedeeld, zowel zakelijk als privé. Daarvoor onze dank, heel veel dank. Wij kijken terug op 25 prachtige jaren, hadden het voor geen goud willen missen. Daar willen we iedereen via deze weg ontzetten voor bedanken!"

Maar voor het zover is, is iedereen nog van harte welkom in Marjan Hartog Mode, aan Nieuwstraat 81 in Medemblik. Het team zorgt voor een passende en persoonlijke look.