"Op de Dorpsstraat 215 in Obdam zijn de bewoners de eersten die een hele grote vlag ophingen", vertelt Corrie Bos, "langs het pad laten ze hun oranjegevoel zien door het wapperende vlaggetjeslint. Goed voorbeeld doet goed volgen." Misschien dat het nu een beetje gaat leven in Obdam, want het Oranjeteam heeft al gewonnen van de Oekraïners.
"Op de Dorpsstraat 215 in Obdam zijn de bewoners de eersten die een hele grote vlag ophingen", vertelt Corrie Bos, "langs het pad laten ze hun oranjegevoel zien door het wapperende vlaggetjeslint. Goed voorbeeld doet goed volgen." Misschien dat het nu een beetje gaat leven in Obdam, want het Oranjeteam heeft al gewonnen van de Oekraïners. (Foto: Corrie Bos)

Oranjegevoel moet nog komen in Obdam

"Op de Dorpsstraat 215 in Obdam zijn de bewoners de eersten die een hele grote vlag ophingen", vertelt Corrie Bos, "langs het pad laten ze hun oranjegevoel zien door het wapperende vlaggetjeslint. Goed voorbeeld doet goed volgen."

Misschien dat het nu een beetje gaat leven in Obdam, want aankomende zondag speelt het oranjeteam haar eerste wedstrijd. Duimen dat ze winnen van de Oekraïners.

Afbeelding