Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Maak kans op Weet jij wie ik ben?


De vijfde thriller van de West-Friese Mariska Noordeloos verschijnt op 25 juni. De schrijfster stelt boeken beschikbaar aan de lezers van deze krant.

Mariska schrijft vijfde thriller

Mariska debuteerde in 2007 met ‘Het spel is uit’, een thriller met autobiografische elementen. Dit debuut werd zó goed ontvangen en ze had nog zóveel verhalen in haar hoofd, dat er al snel een tweede thriller verscheen: Verliezen van jezelf. Na haar overstap naar een andere uitgeverij werden ambitieuze plannen gemaakt. Vervolgens verschenen ‘Hel op aarde’ en ‘Tranen in de regen’ en nu dus nummer vijf: Weet jij wie ik ben?

In ‘Weet jij wie ik ben’ staat Anna centraal. Anna leert op jonge leeftijd Jos kennen en ziet in hem de kans om te ontsnappen aan een jeugd vol armoede en een alcoholische vader. Ze komt echter bedrogen uit. Na jaren van mishandeling, vlucht ze met haar kinderen. Ze komen terecht in een vakantiepark waar ze Martijn ontmoet. Is Martijn de man die hij lijkt te zijn of begaat Anna opnieuw een vergissing?

‘Weet jij wie ik ben’ is opnieuw een ijzersterk verhaal van Mariska Noordeloos. Vol spanning en emotie. Een verhaal over misbruik, mishandeling en verkeerde keuzes. Inmiddels met vijf ijzersterke thrillers op haar naam kan ze zich meten met thrillerauteurs als Saskia Noort en Esther Verhoef.

Het groeiende aantal ‘Noordeloos-fans’ zijn unaniem lovend over haar vlotte en beeldende schrijfstijl en het feit dat ze op weergaloze wijze de emoties van haar personages in woorden weet te vatten.

Maak kans op deze thriller en stuur een e-mail naar redactie.med@rodi.nl. De winnaars krijgen het boek thuisgestuurd.