Nieuw leefstijlcoach Vanessa Hakof.
Nieuw leefstijlcoach Vanessa Hakof. (Foto: aangeleverd)

Open dag de Coachkeuken

GROOTEBROEK - Vanessa Hakof heeft haar eigen coachkeuken geopend. Vanessa: "Op een centrale plek, van alles voorzien, aan de Industrieweg in Grootebroek, ben ik op afspraak aanwezig. In de coachkeuken krijgen kinderen van 6 t/m 12 jaar kookworkshops. Ik wil hen bewustmaken dat koken leuk, gezond en lekker is." Vanessa heeft op 18 oktober een open dag van 12.00 tot 16.00 uur.

Vanessa:"Ik werk samen met stichting Jong Leren Eten, waarmee wij bij basisscholen voedseleducatie en kooklessen geven. Naast het geven van workshops en de kooklessen werk ik als leefstijlcoach: dit doe ik 1 op 1 of met complete gezinnen waarbij het er voor zorgt dat de nieuwe leefstijl breed wordt gedragen binnen het gezin. Hierbij neem ik het hele plaatje mee van voeding, beweging, ontspanning, slaap en mindset."

De afgelopen jaren zat Vanessa niet stil. "Ik heb veel aanvullende opleidingen gedaan en afgerond waaronder orthomoleculaire voeding met als specialisatie kinderen, voedingscoach, gedragscoach en beweegcoach. Deze opleidingen sluiten perfect op elkaar aan om mensen gedegen te kunnen coachen naar een gezonde leefstijl."

Dinsdagochtend

Elke dinsdag is er een vrije inloopochtend voor vragen over alles wat met leefstijl te maken heeft en met kinderen. Zie www.nieuweleefstijlcoach.nl voor de agenda. Meer informatie via 06 40213756. Locatie: Industrieweg 7a in Grootebroek.