Lokale kunstenaars tonen hun beste werk.
Lokale kunstenaars tonen hun beste werk. (Foto: aangeleverd)

Groepsexpositie Kunstroute Drechterland

Algemeen

SCHELLINKHOUT - In de Martinuskerk in Schellinkhout wordt zaterdag 13 en zondag 14 november een alternatief voor de Kunstroute Drechterland georganiseerd, in de vorm van een groepsexpositie. Er zijn 24 lokale kunstenaars die op deze groepsexpositie hun beste werken tonen, van schilderijen tot keramiek en van beeldhouwwerken tot mixed media. Alles onder één dak.

Door de aangescherpte coronamaatregelen heeft het bestuur van de Stichting Kunstroute Drechterland de routing voor bezoekers van de expositie aangepast. Zo is er een in- en uitgang ingesteld. De route langs alle werken in de expositie is duidelijk aangegeven in de kerk. Tevens wordt erop toegezien dat de 1,5 meter maatregel voor iedereen werkbaar is. Ook zal er bij de ingang van de kerk gevraagd worden aan de bezoekers om een QR code te tonen.

Het bestuur vraagt de bezoekers begrip voor deze situatie en hoopt dat deze maatregelen niet in de weg staan om de Kunstroute Drechterland in de Martinuskerk te bezoeken en te kunnen genieten van de tentoongestelde kunstwerken. De Martinuskerk aan de Dorpsweg 116 te Schellinkhout (1697 KG) is op de expositiedagen van 11.00 tot 17.00 uur gratis te bezoeken. Parkeren kan op het strandje aan de Zuiderdijk.

Kunstroute 2022

Ben je creatief actief en vind je het spannend om deel te nemen aan de Kunstroute Drechterland, geef je dan vóór 1 april 2022 op via www.kunstroutedrechterland.nl/aanmelden of door middel van een mail aan info@kunstroutedrechterland.nl.

Afbeelding