Madjoe, herenteam in actie.
Madjoe, herenteam in actie. Foto: Aangeleverd

Super Saturday Madjoe is weer terug

Algemeen

ENKHUIZEN - “Nadat vorig seizoen vroegtijdig door Corona werd beëindigd, is het dit seizoen anders. De competitie is in volle gang en het wordt tijd dat we weer eens een echte SuperSaturday gaan organiseren” legt Pim Jorna uit, enthousiast lid van volleybalvereniging Madjoe.

SuperSaturday, een begrip binnen Madjoe, waarbij de gehele selectie thuis speelt en sponsoren en relaties worden uitgenodigd om een mooie volleybaldag bij te wonen. Afgelopen zaterdag was weer zo’n SuperSaturday. Eindelijk kon het weer. Toevallig kwam het zo uit dat de heren tegen de directe concurrent speelden, DIO/Bedum en de dames tegen de nummer 3, Armixtos. Beide belangrijke wedstrijden voor de competitie waarbij de nodige spanning komt kijken. Zowel de dames als de heren wisten op overtuigende wijze de wedstrijden te winnen en maakten SuperSaturday zo tot een volleybalsucces!

Sponsoren Madjoe

Uiteraard waren ook de sponsoren weer uitgenodigd voor deze SuperSaturday. Er werd enthousiast gereageerd op de uitnodiging, want na een jaar stilte in de Drecht, was het weer fijn om weer te kunnen bijpraten en samen van volleybal te kunnen genieten, aldus Pim Jorna. “De sponsoren die verhinderd waren, hopen er 12 februari 2021 bij aanwezig te zijn.”

Trainer Madjoe Allard Jongsma

De sponsoren werden verwelkomd door de trainer van Heren 1, Allard Jongsma. Hij vertelde over de groei die de heren doormaken en over het feit dat de heren mogen uitkomen in de Topdivisie. Afgelopen seizoen is al even gestart in deze competitie, maar werd toen helaas al snel gestaakt. “Het cadeautje dat ons vorig jaar is gegeven, mogen we dit jaar openmaken”, vertelde Allard. “Langzaam hebben we mogen kijken wat het niveau is en met welke teams we te maken zouden krijgen. Nu staan we volop in de competitie”. Allard hoopt het publiek te kunnen laten genieten van volleybal waarmee Madjoe menig tegenstander kan verrassen. Daarnaast zorgt het enorme enthousiasme van het publiek voor een fantastische sfeer in de zaal.

Burgemeester Eduard van Zuijlen

Na dit woordje was de burgemeester, wie ook nog even langskwam in de Drecht, aan het woord. Hij genoot van de sfeer en activiteiten die Madjoe organiseert. Een extra compliment ontving Madjoe voor het inspelen op de vergrijzing en het aanbod voor volleyballers van 40 jaar en ouder, waardoor je gezond kunt blijven bewegen en je netwerken in stand houdt of kunt uitbreiden.

Er werd daarna nog even lekker nagepraat met elkaar en toen de soep en broodjes op waren was het tijd om van een mooie pot volleybal te genieten en te proosten op de overwinning.

Afsluitend feest binnen bestaande corona maatregelen met Bas van Saaze

Na de succesvolle middag was het tijd voor een mooie afsluiter. De SuperSaturday werd afgesloten met een fantastisch feest welke de evenementencommissie van Madjoe binnen de bestaande maatregelen wist te organiseren. Enige tijd werd al in de wandelgangen gespeculeerd over een mystery guest die zou komen optreden. Zanger Bas van Saaze was de kers op de taart en zette met zijn repertoire de kantine op zijn kop. Jorna: “We hadden geen betere start van het seizoen kunnen wensen!”

Afbeelding
Afbeelding
Madjoe, damesteam.
Madjoe, dames in actie.