Zin om te badmintonnen? Kom eens langs bij Rackmindo in Hoogwoud.
Zin om te badmintonnen? Kom eens langs bij Rackmindo in Hoogwoud. Foto: Pixabay

Woensdag badmintondag bij Rackmindo in Hoogwoud

Algemeen

HOOGWOUD - Badmintonvereniging Rackmindo komt weer volop in beweging. Het nieuwe seizoen start 18 augustus, met inachtneming van de dan geldende RIVM- regels. Er is nog plek binnen de vereniging voor mensen die willen badmintonnen. 

Badminton is goed voor je conditie, coördinatie en reactievermogen. Vanaf een jaar of acht is er al de mogelijkheid om kennis te maken met het badmintonnen. Vanaf 25 augustus is op woensdagavond de jeugd welkom van 18.30 tot 20.00 uur in sporthal de Weyver in Hoogwoud. Hier wordt met meerdere trainers/begeleiders gewerkt en worden de kinderen op leeftijd en ervaring ingedeeld. Er worden gedurende het seizoen diverse toernooien georganiseerd. 

Boven de achttien jaar zijn er ook mogelijkheden om deze leuke sport te beoefenen. Op de woensdagochtend traint en speelt een gezellige groep van 10.00 tot 12.00 uur. Op de woensdagavond is er vanaf 20.00 uur gelegenheid om te badmintonnen tot 22.30 uur. Er wordt gespeeld met een afhangbord en om de twintig minuten wordt gewisseld. Ook is het mogelijk om competitie te spelen. Leenrackets zijn aanwezig, dus kom een keer vrijblijvend tegen die shuttle slaan! 

Belangstellenden kunnen drie keer gratis meespelen voordat zij beslissen of ze lid worden. Daarnaast biedt Rackmindo een tienslagenkaart aan, speciaal voor mensen die geen lid willen of kunnen worden, maar toch af en toe willen spelen. De kaart is voor 65 euro te koop en hiermee kun je tien woensdagavonden spelen.

Meer informatie? Neem contact op met Gerbrand Smit (0229-590403), Gertruud Schaper (jeugd) (0226-354788) of kijk op de website www.rackmindo.nl of Facebookpagina.