Peter van der Wal overhandigt de bestelde loten aan Johan Meester.
Peter van der Wal overhandigt de bestelde loten aan Johan Meester. (Foto: aangeleverd)

Steun de Zonnebloem

BOVENKARSPEL - Staand voor de Heerenkamer overhandigt de voorzitter van de Zonnebloem, afdeling Bovenkarspel, Peter van der Wal de bestelde loten aan Johan Meester, uitbater van Hotel Restaurant Die Port van Cleve.

Middels en mede door deze zeer gewaardeerde geste om loten te kopen kan de Zonnebloem afdeling Bovenkarspel activiteiten organiseren voor mensen met een lichamelijke beperking. De vereniging streeft ernaar dat iedereen zonder extra zorgen kan deelnemen aan de maatschappij en de te organiseren activiteiten.

De Zonnebloem

De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking. Dat doet de vrijwilligersorganisatie met huisbezoeken, dagjes uit en aangepaste vakanties. Met 1.100 lokale afdelingen is de Zonnebloem actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. Als kennispartner in toegankelijkheid werkt de Zonnebloem aan het toegankelijker maken van onder meer attractieparken, bioscopen, concertlocaties, musea en voetbalstadions.

De Zonnebloem afdeling Bovenkarspel is al ruim 70 jaar voor mensen met een lichamelijke beperking bezig. De afdeling bestaat op 8 december 2021 70 jaar.

Voor de gasten zijn dagelijkse activiteiten niet vanzelfsprekend. De vrijwilligers bij De Zonnebloem laten zien dat er toch véél mogelijk is! Met persoonlijke aandacht, lokale activiteiten en uitjes voorkomen zij dat mensen met een lichamelijke beperking in een sociaal isolement terecht komen.

Steun De Zonnebloem, koop een lot

Wilt u het werk van De Zonnebloem steunen? Koop dan nu hun loten en zorg ervoor dat zij ook dit jaar, met uw hulp, hun gasten kunnen blijven verblijden. De vrijwilligers van De Zonnebloem zijn de lotenverkopers. Zij zullen binnenkort contact met u zoeken of bij u aan de deur komen met de vraag of u een lot/loten wilt kopen.

Wie u de loten kopen per bank ook dat is mogelijk, 1 lot is € 2,00 meerdere loten zijn ook mogelijk. Geef uw naam en adres erbij op bij het betalen per bank. Zo zorgen de vrijwilligers van de Zonnebloem ervoor dat uw loten bij u thuis gebracht worden.

NL 35 RABO 0112942539 t.n.v. Nationale vereniging de Zonnebloem.

De Zonnebloem afdeling Bovenkarspel bedankt u, vooral ook namens de gasten voor de ondersteuning.