Power Valley; een uitje voor het hele gezin.
Power Valley; een uitje voor het hele gezin. (Foto: aangeleverd)

Van der Sluis omarmt Power Valley

Geestemerambacht in Langedijk staat 25 september om 14.30 uur bol van truck- en tractorpulling. Voor de vierde keer wordt dan Power Valley gehouden en Van der Sluis is wederom de hoofdsponsor.

Power Valley is voor het hele gezin fantastisch. Het enige truck- en tractorpulling evenement in Noord-Holland dat aangesloten is bij de Nederlandse Truck- en Tractorpulling Organisatie, mede bekend door RTL7. De hoofdsponsor heeft vier vestigingen in Noord-Holland en één in Zuid-Holland en is gespecialiseerd in landbouwmechanisatie, intern transport, constructie, reiniging en tuin- en park, goed vertegenwoordigd in de regio.

Deze editie van Power Valley is een bijzondere, want de afgelopen twee jaar ging het evenement om bekende redenen niet door. 

Bezoekers van Power Valley moeten de coronaregels, die gelden voor evenementen, naleven. Toegang wordt pas verleend als men een coronatoegangsbewijs kan tonen via de Corona Check app of geprint op papier. Iedere bezoeker krijgt een vaste zitplaats toegekend en wordt ingedeeld in een tijdslot.

Hoofdsponsor Van der Sluis

De organisatie van Power Valley steekt zijn nek uit om een evenement te organiseren en dit wordt zeer gewaardeerd door Van der Sluis. Het moet uiteraard voldoen aan alle geldende voorwaarden en regels, daarom is er volop contact met alle betrokken instanties.

Op en rond de twee wedstrijdbanen wordt het nodige ondersteunende materieel van Van der Sluis ingezet en op het evenemententerrein worden diverse demomodellen getoond.

Power Valley bezoeken? Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, een kind van 13 tot en met 17 jaar betaalt 8 euro en een volwassene 17,50 euro. De geplande eindtijd van de wedstrijden is rond 20.00 uur.


Meer informatie:
www.powervalley.nl.