Stichting Hyperion stopt met avonden organiseren

BENNINGBROEK - Hyperion gaat na negen mooie jaren stoppen. In het witte kerkje in Benningbroek zijn er, met een flinke groep vrijwilligers, een heleboel mooie, inspirerende avonden georganiseerd over onderwerpen die er toe doen.

Ook zijn er exposities gehouden en een lustrumweekend. Bezoekers genoten, waren het oneens of eens met elkaar, zijn met elkaar in gesprek gegaan, hebben zich verwonderd. Het was er allemaal.

Met pijn in het hart

Maar omdat het niet lukte om voldoende enthousiaste mensen te vinden om al die avonden te organiseren, heeft het bestuur, met pijn in het hart, moeten besluiten om te stoppen.

Voor vrijwilligers is op 27 oktober jl. een feestelijke avond verzorgd. Een avond waar men terugkeek op en nagenoot van al het mooie van de afgelopen jaren. Een avond met wat weemoed, maar ook met blijdschap en dankbaarheid voor al het moois wat de avonden brachten voor bezoekers, maar ook voor de vrijwilligers zelf.

Bijzonder

En zoals een van de bestuursleden opmerkte: "Het is bijzonder hoe we met elkaar in zo’n klein dorp zoiets moois konden neerzetten".


www.stichtinghyperion.nl is nog tot 31 december 2021 te bezoeken voor een terugblik.