Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Adriaans Paradijs festival

HOOGWOUD - Na heel wat uitstel en afstel organiseren Kaapvaarders Verbond en Museumboerderij West Frisia zondag 15 augustus de zomer met een paradijselijk festival in de geest van voormalig bewoner Adriaan Donker.

Adriaan stichtte in de jaren 60 en 70 een vrijbuitersplaats aan de Koningspade in Hoogwoud. De glorie komt nu weer terug. In samenwerking met een hele batterij aan partners is een mooi kunst/cultureel programma samengesteld met fijne muziek, heerlijk eten, mooie bieren, theater, lezingen, workshops, kunst en een markt met lokale initiatieven.

Oproep

Lokale muzikanten kunnen meespelen met dé fanfare uit Amsterdam, de ACCU Fanfare. 's Middags geven zij eerst een workshop, zodat je daarna moeiteloos mee kunt spelen tijdens het concert in de fruittuin. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Mail naar info@kaapvaardersverbond.nl als je wilt deelnemen. Alle niveaus zijn welkom.

Het festival werkt met Testen voor Toegang, dit betekent dat alle bezoekers bij entree een geldige QR-code in de CoronaCheck App en een ID-kaart moeten overleggen. Hierdoor kan op het erf de 1,5 meter losgelaten worden. Kaarten reserveren via www.kaapvaardersverbond.nl. Hier vind je ook het volledige programma. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis entree.