Tijdens het Jeugdparlement kunnen de kids subsidie aanvragen.
Tijdens het Jeugdparlement kunnen de kids subsidie aanvragen. (Foto: Adobe Stock / Iakov Filimonov)

Woningbouwplannen Wognum uitgelicht

WOGNUM - De media doen er iedere dag verslag van; de vraag naar woningen is groter dan het aanbod, er is tekort woonruimte voor starters en hoe zit het met de zelfbewoningsplicht? Dorpsraad Wognum organiseert woensdag 25 augustus om 20.00 uur in café Stam een bijeenkomst waarbij de woningbouwplannen van verschillende partijen voor de kern Wognum worden gepresenteerd.

Wat is de stand van zaken bij Bloesemgaerde Noord? Hoe staat het met de plannen van de Commandeur en welke ideeën leven er voor Bloesemgaerde West en mogelijke starters appartementen op inbreilocaties in de dorpskern.

Dick Waiboer zal als ervaringsdeskundige op het gebied van CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) uit de doeken doen welke mogelijkheden er op dit gebied liggen en hoe dit in onder ander Spierdijk tot stand is gekomen. Wethouder Van Langen is aanwezig om een toelichting te geven op de nieuwbouwplannen namens de gemeente.

Om de avond volgens de coronarichtlijnen te kunnen organiseren, is vooraf aanmelden gewenst via info@dorpsraadwognum.nl .