Diversiteit bij Kaaspunt

WOGNUM - Erna van der Steen heeft een passie... en dat is kaas. "Kaaspunt kwam op mijn weg en wat is er mooier om elke dag met je passie bezig te zijn", glundert Erna.

De Wognumse werkte jaren op de brood- en kaasafdeling van Albert Heijn. "Voor mijn kleine kinderen wilde ik zoveel mogelijk thuis zijn, maar nu zijn ze groter en Kaaspunt kruiste mijn pad. Dat pakte ik met beide handen aan en nu ben ik ruim veertien maanden met veel plezier zelfstandig ondernemer. Ik geniet van alle leuke en lieve klanten."

Kaaspunt is inmiddels stap voor stap door Erna uitgebreid. "Naast onze originele Lutjewinkel kaas met BOB-zegel verkoop ik nu ook warme noten, verse streeksappen, streekbiertjes (die het erg leuk doen in onze pakketjes), streekjam met meer smaak en minder suiker en nog veel meer lekkers. Kom gerust gezellig langs om te proeven tot u een favoriete smaak gevonden heeft."

Erna maakt mooie pakketten. "Niet alleen voor een gezellig avondje thuis met een lekker stukje kaas, noten en wijn, maar ook geschenken voor familie en vrienden en binnenkort ook kerstpakketten. De eerste bestellingen zijn al binnen."


Kaaspunt is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. "Iedereen is welkom aan Oosteinderweg 24 in Wognum. Mijn winkel staat achter op het erf en daar is voldoende parkeerruimte.