Kom ook naar de kindervoorstelling in Theaterkerk Wadway.
Kom ook naar de kindervoorstelling in Theaterkerk Wadway. (Foto: aangeleverd)

Diverse optredens in theaterkerk

WADWAY - Actrice en verhalenverteller Hilde Rogge speelt woensdag 20 oktober om 14.30 uur haar voorstelling Annabel Snottebel in de theaterkerk, Wadway 30 in Wadway. Aan haar zijde Johan Derycke, een prettig gestoorde percussionist en puike pianist. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 plus. 

Annabel wordt door iedereen bemind. Ze is koddig en altijd welgezind. Maar plots wordt ze een ander kind. De ramen kletteren, de deuren roffelen en de kroonluchters donderen op de grond. Waar is dat bekoorlijke meisje? Een verhaal, geïnspireerd op Prinsesje Annabel van Annie M.G.Schmidt, zit vol geestig- en droefgeestigheid.

Alex Roeka staat vrijdag 22 oktober om 20.30 uur met zijn nieuwe theaterconcert Rauwe Genade op het podium. Na ruim veertig jaar in steden te hebben gewoond, trekt de zanger zich terug in een Zeeuws dorp. Gevraagd en ongevraagd komen kennissen, verdwaalde randfiguren en schimmen uit het verleden de stilte verstoren met vragen en verwijten. De combinatie van landelijke rust en menselijk rumoer blijkt een goede voedingsbodem voor het schrijven van liedjes en verhalen.

De vloer wordt zaterdag 23 oktober om 20.30 uur vrijgemaakt voor de try-out van cabaretière Lisa Ostermann met Met z'n allen. Lisa's eerste voorstelling gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee iedereen de sfeer erin proberen te houden. Met scherpe grappen en muzikale intermezzo's, begeleid door een funky live-band/breakdancegroep.

Meer informatie staat op www.theaterkerkwadway.nl