Jordy en zijn gouden plak
Jordy en zijn gouden plak (Foto: aangeleverd)

Jordy wint goud in Oss

NIBBIXWOUD - Jordy Mol sprong zaterdag 9 oktober eindelijk weer eens een echte wedstrijd. Een plaatsingswedstrijd voor het Nederlands kampioenschap voor teams in Oss. 

Een succes voor Jordy en zijn team Triffis Alkmaar. Hij won een gouden medaille en de eerste plaats in het teamklassement. Jordy: "het was heerlijk om de wedstrijdspanning weer een keer te voelen, want dat heb ik echt gemist. Ik ben ook heel blij dat ik, voor de eerste keer in een wedstrijd, drie keer een drievoudige salto sprong. Op de training was het mij al diverse keren gelukt, maar lekker dat het nu ook in een echte wedstrijd is gelukt".

Finale

De volgende plaatsingswedstrijd voor het NK-teams wordt 23 oktober in Zoetermeer gesprongen. De finale is op 10 december in Oss.


Het WK trampolinespringen  wordt van 18 tot en met 21 november gehouden in Baku. Jordy heeft zich daarvoor al geplaatst. 


"Op het WK wil ik opnieuw een oefening springen met drie drievoudige salto's. Ik train hard hiervoor. Niet alleen in Alkmaar, maar ook op de gezamenlijke trainingen met het Nederlandse team."

Afbeelding