Mooie herfstboeketten bij Den Heuvel in Wervershoof.
Mooie herfstboeketten bij Den Heuvel in Wervershoof. (Foto: aangeleverd)

Kerstsfeer in Den Heuvel

WERVERSHOOF - Tuin en Bloemencentrum Den Heuvel opent zaterdag 16 oktober om 09.00 haar kerstdeuren. In de diverse sfeerkamers met prachtige kleurcombinaties, waant een bezoeker zich in winterwonderland.

Voor elke woonstijl en ieders kleurwens is wellicht wat te vinden. Van de klassieke kersttinten rood/wit/groen tot aan de gewaagde kleurcombinatie rose/oranje. Maar aan natuurliefhebbers is ook gedacht. Verschillende groentinten, bruin en terra zijn gecombineerd. En de traditionele kleuren goud en zilver zijn ook niet vergeten.

Daarnaast zijn kunstkerstbomen in allerlei maten en soorten verkrijgbaar. Volop kerstverlichting, voor zowel binnen als buiten. Mooie sfeerverlichting, waaronder verlichte kransen en takken. Voor diverse decoraties, slingers, sterren, kerstballen of een complete kerstboomversiering is Den Heuvel hét adres.

In de bloembinderij zijn mooie herfst- en winterdecoraties te vinden en verschijnen over een paar weken de kerstarrangementen. Deze worden eigenhandig gemaakt door de 'vakbinders', ook hierbij allerlei kleurtinten en stijlen.

De gekapte kerstbomen en bomen met kluit staan begin december in de buitenafdeling, ook blauwspartakken en verse decoratiematerialen.

Kortom: tover de woning binnen én buiten om tot een waar kerstparadijs. Kom zaterdag 16 oktober en profiteer van de leuke acties en aanbiedingen. Ruik en 'proef' de kerstsfeer bij Den Heuvel. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee en wat lekkers genieten van al het moois wat het tuin en bloemencentrum te bieden heeft.