Nieuwe workshops Vrij Zijn Theater.
Nieuwe workshops Vrij Zijn Theater. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe workshops Vrij Zijn Theater

ALKMAAR - In de laatste week van september beginnen nieuwe workshops in het gezellige Vrij Zijn Theater in Alkmaar onder leiding van de flamboyante acteur en regisseur Anderson Farah. 

Na 35 jaar theaterervaring, diverse theater-, film- en tv-projecten in Nederland en Duitsland, is Anderson Farah sinds 2012 de artistieke leider bij het Vrij Zijn Theater. Sinds 9 jaar regisseert hij met succes meerdere producties per jaar en heeft zijn eigen methode ontwikkeld om elke acteur zich op de best mogelijke manier te laten ontplooien. Hij zegt dat hij voor zijn carrière als acteur keihard moest werken om zijn onzekerheden en angsten te overwinnen en acteertechnieken te leren. Het werken met verschillende regisseurs en ontelbare workshops, seminars en boeken hebben hem geholpen zijn doel te bereiken. Een regisseur die ook acteur is, weet de gevoelens en uitdagingen van zijn team beter te begrijpen. 

De Monoloog club of privéles

De monoloog club is geschikt voor iedereen die voor publiek wil spreken. Of het op het podium, vóór de klas of op een beurs is speelt er geen rol. Jij leert teksten levend, eerlijk en authentiek over te brengen. Hoe maak je je verhaal sexy en interessant? Dat kan je bij deze workshop leren. Als jij denkt dat jij nog niet zo ver bent en liever eerst privéles wil volgen, dan kan dat ook. Ook voor de kids hebben we acteerlessen en we verheugen ons over de grote deelname in de laatste jaren en zijn er trots op dat vele van onze leerlingen inmiddels in de showbusiness werken, of een professionele opleiding volgen. 

Schilderkunst

Voor degene die een andere creatieve kant willen ontwikkelen, worden er ook schilderlessen gegeven. Naast zijn werk als acteur en regisseur is Anderson ook als sinds kinds af aan een kunstenaar op het gebied van schilderkunst. Middels meerdere technieken en materialen heeft hij reeds vele exposities gehouden en biedt hij nu ook de mogelijkheid aan om les te krijgen in de schildertechniek. 


Voor meer informatie: www.vrijzijntheater.nl aanmelden voor een workshop kan via: kassa@vrijzijntheater.nl .