Afbeelding
((Foto: aangeleverd))

Kerstboom kopen naast de Grote Kerk

ALKMAAR - Vanaf vrijdag 26 november is weer mogelijk een kerstboom te kopen naast de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. De stand is deels overdekt en staat ter hoogte van het Canadaplein. De kerstbomen zijn te koop in verschillende maten, op pot of gezaagd. Een grote woning of een knus appartement? Zoek een passende boom uit onder het genot van een heerlijke glühwein of warme chocolademelk. 

Gratis bezorging aan huis

Liever niet de deur uit en wilt u toch graag een kerstboom? Dit jaar is het ook mogelijk om uw kerstboom te bestellen via de webshop; www.kerstboomgeschenk.nl. Zo wordt de boom geheel volgens de RIVM richtlijnen gratis thuisbezorgd.

Pure nature

Het is ideaal om uw kerstinkopen te combineren met de aanschaf van een kerstboom. Heeft u geen auto of bent u met de fiets? Geen probleem! Kerstbomen verkoop Alkmaar bezorgt helemaal gratis, tot de voordeur. Voordelen: geen last meer van dennennaalden èn er blijft meer ruimte over voor kerstboodschappen! Dit jaar hebben wij een nieuwe boom in het assortiment. De pure nature bomen worden biologisch geteeld, zijn vrij van chemicaliën en zijn CO2-neutraal.

Voedselbank Alkmaar

Een warme, gezellige tijd met kerst is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor elke verkochte kerstboom zal Kerstbomen verkoop Alkmaar €1,50 doneren aan de voedselbank in Alkmaar. Want iedereen heeft recht heeft op een warme decembermaand!