Afbeelding
(Foto: Pixabay.com)

Vier de Bevrijding met sport en spel

LANGEDIJK - Actief Sport & Events vieren Bevrijdingsweek! De eerste editie van de Bevrijdingsweek van maandag 3 mei tot en met vrijdag 7 mei belooft een fantastische week te worden, met activiteiten voor zowel de basisschooljeugd als de middelbare scholieren op het programma.

Tophandbalster Lisa Vlug naar Sporthal Geestmerambacht

En dat in samenwerking met een aantal verenigingen en sportaanbieders uit Langedijk. Zo zijn onder andere TC Langedijk, Les Mille IIles, De Kleydrivers, Yamaguchi en B3 Sint Pancras bereid gevonden om een activiteit te organiseren. Maar ook zijn er samenwerkingen tot stand gekomen buiten de gemeente Langedijk. Zo komt een aantal Nederlandse jeugd topsporters, waaronder de Langedijkse tophandbalster Lisa Vlug op dinsdag 4 mei naar Sporthal Geestmerambacht voor onder andere een handbalclinic en een aantal andere challenges. Daarnaast worden ook studenten van de ALO ingezet om activiteiten in goede banen te begeleiden. Een van de hoogtepunten is toch wel het Bevrijdingsfestival op woensdag 5 mei op de parkeerplaats voor B3 en de Oostwal.

Kijk voor het complete overzicht op www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/de-bevrijdingsweek. Voor vragen mail je naar info@actiefsportenevents.nl.