Afbeelding
(Foto: )

Hoge kortingen én service

Tijdens de EPril-kortingsweken profiteert u tot en met 2 mei van kortingen oplopend tot 30% op geselecteerde producten van topmerken! Kom op afspraak langs in één van onze winkels voor bijvoorbeeld een ultrascherpe tv, krachtige stofzuiger, zuinige wasmachine of droger of een coole koelkast. Profiteer van kortingen én de service die u gewend bent!

De EPril-kortingsweken zijn in volle gang. Op onder meer wasmachines, drogers, (OLED)televisies, stofzuigers, koelkasten en inbouwapparatuur gelden spectaculaire kortingen! Uiteraard geldt op alle producten de garantie en service die u van EP:Beerepoot gewend bent. Kom dus op afspraak shoppen bij een van de winkels in Hoorn, Volendam, Schagen, Broek op Langedijk, Bovenkarspel of Wervershoof.

Ook deze week een unieke folder vol aanbiedingen. U vindt deze actiefolder in deze krant en op www.epbeerepoot.nl. Zo bestelt u eenvoudig het gewenste product via de webshop. Alle aanbiedingen zien? Kom dan naar één van onze winkels en maak meteen gebruik van onze service! Deze aanbiedingen gelden tot en met 2 mei, elke dag! Op www.epbeerepoot.nl vindt u speciale actiedagen met unieke kortingen op geselecteerde productcategorieën.

In de bijlage van deze krant én op www.epbeerepoot.nl vindt u de folder, maar iedereen is natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Op Koningsdag is Hoorn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Plan eenvoudig uw winkelafspraak op onze website of bel 0229-502420.