Wandel mee voor het goede doel!
Wandel mee voor het goede doel! (Foto: aangeleverd)

De maand mei is wandelmaand

REGIO - Al jaren wordt er gewandeld voor de 40MM: een sponsorwandeling voor projecten in de minder ontwikkelde landen!

Al 47 jaar wordt er gewandeld in het mooie West-Friesland in de omgeving van Hem/Venhuizen en het Missie comité van St. Jan de Doper in Noord-Scharwoude verzorgt daar jaarlijks een stempel- en EHBO-post op de zaterdag na Hemelvaartsdag. Pater Gerbrand Kraakman uit Langedijk krijgt ook een donatie van de opbrengst.

Door Corona kan de organisatie dit jaar geen massale wandeltocht organiseren. Vandaar dat zij de wandeling 40MM virtueel organiseren. U kunt wandelen vanuit uw eigen huis, waar dan ook! Via www.40mm.nl kunt u zich inschrijven en ontvangt u de wandelapp: 'Racemap' die u kunt downloaden. U kunt zich laten sponseren door familie, vrienden of bekenden.

Op 1 mei kunt u beginnen aan de virtuele 40MM wandeltocht. Hiermee steunt u het werk van Pater G. Kraakman in Kenia en vele andere kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. U wandelt vanuit uw eigen huis, in uw eigen tijd en tempo in de wandelmaand mei.

Meer informatie en inschrijving via de website www.40MM.nl of bij Gury Bruijn tel. 06-52037007 (penningmeester St.Jan de Doper).