Stadswandeling voor goed doel

ALKMAAR - Sociale Coöperatie Lichtpunt is druk bezig met het opknappen van een nieuw onderkomen aan de Oudegracht in Alkmaar. Op deze nieuwe locatie werken twaalf sociaal ondernemers vanuit de bijstand aan een nieuwe toekomst en krijgen zo de kans om hun eigen bedrijf te starten. Om dit te realiseren hebben zij alleen tijd en geld nodig voor het opknappen van hun nieuwe locatie. Om dit te financieren organiseren zij dan ook allerlei activiteiten waaronder een nieuwe stadswandeling. Deze wandeltocht vindt plaats op zondag 27 juni, is 4 kilometer lang en start tussen 13.00 en 15.00 uur naar keuze.

Twaalf sociaal ondernemers vanuit de bijstand aan een nieuwe toekomst

Deelnemers wandelen door het mooie centrum van Alkmaar heen en hebben drie tussenstops waar ze een hapje en een drankje aangeboden krijgen. Ook kunnen deelnemers onderweg allerlei opdrachten uitvoeren. Alleen wandelen kan ook. De start en finish is bij het nieuwe pand op de Oudegracht 41 in Alkmaar. Meedoenkost € 17,50, inclusief hapjes en drankjes.

Coöperatie Lichtpunt

Meer informatie op de Facebookpagina van Coöperatie Lichtpunt. Aanmelden kan via info@lichtpunt.team onder vermelding van Stadswandeling.