Saturna Alkmaar.
Saturna Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

Turnkamp Saturna Alkmaar

ALKMAAR - Turnvereniging Saturna houdt van maandag 26 juli tot en met 28 juli een turnkamp - voor jongens en meisjes vanaf zes jaar - in de turnzaal van de Meent in Alkmaar. Zin om in de vakantie te trainen, nieuwe onderdelen te leren, creatief bezig te zijn en spelletjes te doen samen met andere jongens en meisjes? Doe dan mee met het Saturna Turnkamp!

Voor jongens en meisjes vanaf zes jaar

Een Turnkampdag begint in de ochtend met trainen in de turnhal. Daarna wordt er gezorgd voor een lekkere en gezonde lunch en gaan de deelnemers iets creatiefs en/of een spelletje doen.

Niveau

In de middag gaan ze nog een keer turnen voor nog meer turnplezier. De groepen zullen worden ingedeeld op leeftijd en niveau en deelnemers worden ingedeeld op hun niveau, van recreatie tot en met nationale wedstrijdsport. Saturnaleden betalen voor 3 dagen 165 euro en voor 1 losse dag 60 euro. Niet-leden betalen voor 3 dagen 180 euro en 65 euro voor 1 losse dag.

Een lekkere en gezonde lunch

Inschrijven (tot uiterlijk 11 juli) kan via de website van Saturna: www.saturna-alkmaar.nl en klik dan op Turnkamp.


Op dit moment kan er alleen voor 3 dagen aangemeld worden, 5 juli opent het inschrijfformulier voor kinderen die 1 dag willen turnen, mits er nog plekken vrij zijn.

De turnhal van de Meent is te vinden aan Terborchlaan 301 in Alkmaar.