Rudy Haringhuizen van Lagosse Chocolade Heerhugowaard en Erik Burger van Kolping Boys overhandigen de chocoladepuzzels aan Thea van Duijn van Alkcare.
Rudy Haringhuizen van Lagosse Chocolade Heerhugowaard en Erik Burger van Kolping Boys overhandigen de chocoladepuzzels aan Thea van Duijn van Alkcare. (Foto: Paul van der Molen)

Kolping Boys chocoladepuzzel voor bewoners Oldeburgh en Oudorperzand

Algemeen

OUDORP - Bewoners van Oldeburgh en Oudorperzand zijn vlak voor de kerstdagen verrast met een Kolping Boys chocoladepuzzel, ontstaan door een samenwerking tussen Lagosse Chocolade uit Heerhugowaard en voetbalvereniging Kolping Boys.

De puzzel - speciaal voor Kolping Boys geproduceerd - bestaat uit veertig puzzelstukjes  van echte Belgische chocolade. De puzzel was via de webshop van de Oudorpse vereniging en via Albert Heijn Oudorp voor  te koop. Met de opbrengst zette Kolping Boys in op het renoveren van het terras van het clubgebouw. Ondanks de coronamaatregelen en het opnieuw vroegtijdig stopzetten van de voetbalcompetities bleek de actie een groot succes. Toch bleven er nog enkele dozen over en zodoende sloten Lagosse en Kolping Boys opnieuw de handen ineen om de Oudorpse ouderen te verrassen.

Eline Visser van Magentazorg ontvangt de puzzels. (Foto: Paul van der Molen)


Voorzitter Erik Burger en John van den Oord, namens Kolping Boys, en Leo van der Maale en Rudy Haringhuizen (Lagosse Chocolade) bezochten daarom afgelopen donderdag de zorgcentra Oldeburgh (Alkcare) en Oudorperzand (Magentazorg) om de laatste puzzels te overhandigen.