Neem een kijkje in je eigen lichaam.
Neem een kijkje in je eigen lichaam. (Foto: aangeleverd)

Bodyscan: neem een kijkje in je eigen lichaam!

ALKMAAR - Drogisterij Veul aan de Laat 193 biedt dinsdag 11, donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 januari de kans om een holistische bodyscan te laten doen. Met deze scan kan ‘een kijkje worden genomen in het lichaam’. Alles wordt zichtbaar, van organen tot lymfe, skelet, energie en ontstekingen. Ook blokkades kunnen worden opgespoord en weggenomen.

Het is niet voor de eerste keer dat Drogisterij Veul een dergelijke scan aanbiedt. ‘We hebben deze therapie al vaker in de winkel gehad en de reacties van de deelnemers waren altijd heel positief’, vertelt Wilfred Veul, de eigenaar van de Drogisterij.

Gezondheid

Drogisterij Veul is de winkel waarin het draait om gezondheid. Wilfred en zijn team geven klanten graag advies over bijvoorbeeld voedingssupplementen, vitaminen en homeopathie.

Puslen

"Bij de bodyscan die bij ons wordt gedaan, krijg je twee electroden op je pols geplakt, die zachte elektrische pulsen door het lichaam sturen. Aan de hand hiervan wordt informatie verkregen. De scan behoort tot de alternatieve geneeswijzen en neemt een half uur in beslag. Vervolgens wordt aan de hand van de scan bepaald welke behandeling nodig is. Dat kan bijvoorbeeld zijn met homeopathische geneesmiddelen of vitaminen. Ook kan behandeling met elektrische pulsen gegeven worden na het scannen. Dit kan helpen om blokkades op te lossen.

De scan vindt plaats in een aparte ruimte in onze winkel. De normale prijs van een dergelijke scan is € 99,- , maar we bieden deze nu aan voor € 49,50. Daaronder valt de bodyscan, de interpretatie en het advies. Een eventuele behandeling is los te boeken voor 50 euro. Uiteraard worden de geldende Corona-regels gerespecteerd. 

Het is wel nodig om een afspraak te maken voor de scan en hiervoor kunt u contact met ons opnemen: 072-5120939 (de Laat)."