Hoe leuk; een speurtocht door de beeldentuin van de Artfarm!
Hoe leuk; een speurtocht door de beeldentuin van de Artfarm! (Foto: Sandra Beers)

Kunst voor kids op de Artfarm in Heerhugowaard

Cultuur

HEERHUGOWAARD - Op zoek naar een leuke, creatieve activiteit voor de laatste week van de zomervakantie? Kom dan dinsdag 17 augustus naar de Artfarm voor Kunst voor kids. 

Kennismaken met kunst op een laagdrempelige en actieve manier, en ondertussen lekker buiten in de natuur. De juiste ingrediënten voor een succesvol en (stiekem) educatief uitje voor de kinderen. En wedden dat je er zelf ook inspiratie uit haalt voor thuis? Dinsdag 17 augustus kunnen kinderen vanaf zes jaar samen met een ouder of grootouder een leuk kunstparcours afleggen op de Artfarm. Er zijn diverse activiteiten, denk bijvoorbeeld aan een speurtocht door de beeldentuin, een Picasso-puzzel in elkaar zetten , schaduw-tekenen, een happy-stone of kunstkeitje maken, droogbloemen plukken en meer. 


Wie kan deze lastige Picassopuzzel oplossen? - Foto Sandra Beers

Klinkt leuk toch? Voor  â‚¬7,50 koop je per kind een strippenkaart, waarmee je alle activiteiten kunt doorlopen en kunt afsluiten met limo & wat lekkers. Je kunt je vooraf aanmelden via www.artfarm.nl, maar de kaart kan ook aangeschaft worden op de dag zelf. Bij slecht weer verplaatsen alle activiteiten naar binnen. Inlopen kan van 10.00 tot uiterlijk 16.00 uur.

De Artfarm is te vinden aan de Rustenburgerweg 126 in Heerhugowaard. Meer weten? Bel 072-5710261 of kijk op www.arfarm.nl.

Wie kan de Picassopuzzel oplossen?