Volop variatie in de werken van de deelnemende kunstenaars.
Volop variatie in de werken van de deelnemende kunstenaars. (Foto: Aangeleverd)

Neem ‘n kijkje in de plaatselijke ateliers

Algemeen

HEERHUGOWAARD - Ruim tachtig plaatselijke kunstenaars en designers zetten zaterdag 18 en zondag 19 september van 11.00 tot 17.00 uur hun deuren open voor het publiek tijdens de Atelier- en Kunstroute Heerhugowaard. Een ideale gelegenheid om een ‘kijkje in het atelier’ te nemen.

Verspreid over dertig locaties kunnen bezoekers van de Atelier- en Kunstroute kennismaken met schilder- en beeldhouwkunst, keramiek, sieraden, foto’s, glaskunst en nog veel meer. Doel van de route is om bewoners van Heerhugowaard en omstreken te laten kennismaken met beeldend kunstenaars en designers in hun eigen omgeving. Locaties zijn herkenbaar aan de blauwe wimpel. 

Overzichtsexpositie

In de Kunstkerk (Stationsweg 53) begint de route met een overzichtsexpositie van de deelnemende kunstenaars. Welke kunstenaars brengt u een bezoek? Op www.kunstkerkheerhugowaard.nl staan alle deelnemende kunstenaars en de plattegrond met de locaties en in de Kunstkerk en bij het gemeentehuis, de Artfarm, Cool kunst en cultuur, het Oude Gemaal en Centrum 31 zijn folders met de route verkrijgbaar. 

De Atelier- en Kunstroute 2021 wordt georganiseerd door Kunstkerk Heerhugowaard, de Artfarm, Cool kunst en cultuur en de gemeente Heerhugowaard. 

Meer info op www.kunstkerkheerhugowaard.nl. Toegang is gratis.