Lifeguards delen hun ervaringen tijdens de open dag.
Lifeguards delen hun ervaringen tijdens de open dag. (Foto: Aangeleverd)

Maak kennis met Reddingsbrigade

Vervolg van de voorpagina

Reddingsbrigade Dijk en Waard organiseert zondag 22 augustus een open dag van 11.00 tot 17.00 uur. "We willen onze leden en belangstellenden graag onze tijdelijke ruimte aan de Vroedschap laten zien”, vertelt Norman. 

Lifeguard worden? Kom naar de open dag!

"Daar liggen onze boten en al het materiaal dat we nodig hebben als we naar een evenement moeten om te helpen. Op de open dag zijn onze lifeguards aanwezig die ingezet zijn bij de watersnood in Limburg en België en die uit eerste hand kunnen vertellen over de ervaringen die daar zijn opgedaan. Maar we geven uiteraard ook antwoord op vragen als: wat doet een reddingsbrigade, welke zwemlessen verzorgen wij, hoe kun je een lifeguard worden, hoe ziet een reddingsactie eruit? 

Pak deze laatste dag van de zomervakantie om dicht bij huis een leuke en informatieve middag te beleven! En als het weer nog een beetje meezit de komende weken zien we elkaar misschien ook aan het water als evenementen weer door kunnen gaan en mogelijk dat wij in de toekomst toezicht gaan houden bij het Strand van Luna en (wederom) het Geestmerambacht.''


Meer informatie over het lidmaatschap en de opleiding tot lifesaver is te vinden op www.rbdw.nl.