Victorie Plaza is weer open!
Victorie Plaza is weer open! (Foto: aangeleverd)

Wij zijn weer open!

ALKMAAR - Wat een geweldig nieuws voor onze leden en ons team. Het is wellicht nog met beperkingen, maar dat weerhoudt ons allemaal niet om er lekker tegenaan te gaan. Wat fijn dat we onze leden sinds afgelopen woensdag weer mogen ontvangen. De positieve reacties zijn voor ons hartverwarmend, iedereen bedankt daarvoor!

Tijdens de lockdown hebben we niet stilgezeten en hebben we ons aanbod flink uitgebreid en alle apparatuur vernieuwd. Ook is TREE11 als partner binnen ons complex gestart in een prachtige hal. TREE11 richt zich op functioneel sporten, met o.a. Cross en kickboxing zowel binnen als buiten. Ook voor Personal en Small Group training kan je nu daar terecht.

Immunity-boost

Nieuw bij ons zijn de immunity-boost workouts: een set van trainingen die het immuunsysteem weer helpt te herstellen na een lange periode van weinig beweging. We bieden dit aan in de vorm van outdoor groepslessen en individuele trainingen op onze (eFitness) apparaten. Ons horecaterras is open en daar kun je na je workout heerlijk buiten genieten van verse smoothies, shakes of een cappuccino. Veilig en verantwoord sporten staat nog steeds op nummer 1. In onze zeer ruime fitness met 2 verdiepingen staat alle apparatuur ver uit elkaar en heb je alle ruimte om te trainen. In onze groepslesruimtes maken wij gebruik van speciale luchtfilters die zorgen voor een optimale omgeving. Doe jij ook mee? Je bent altijd welkom om te komen trainen of een van de outdoor lessen te volgen. Dat kan ook eenmalig zonder abonnement. Ook Victorie Plaza Bowlen & Kegelen is weer open! #DoeMee #SamenBlijvenWeFit en tot snel!

Meer info op

www.victorieplaza.nl