Afbeelding
(Foto: Rodi Media/NV)

Kom golfen bij Golfclub Kavel II

BEEMSTER - Word je het zat om niet naar de sportschool te kunnen? Wil je wel wat anders dan wandelen of fietsen? Wel eens aan golfen gedacht? Kom langs voor een gratis proefles en maak kennis met ons en de golfsport.

Golfen: lekker bewegen in de buitenlucht.

Er zijn door coronabeperkingen niet veel mogelijkheden om met plezier te kunnen bewegen. En het is toch oh zo belangrijk de spieren soepel en de gezondheid op peil te houden. Wat is er mooier om dat, bijvoorbeeld met je partner, in de buitenlucht te doen? Lekker golfen om fit te blijven. Op onze golfbaan doe je de 9 holes in zo'n twee uur. Je loopt in de buitenlucht en geniet ook nog eens van de mooie natuur in dat stukje Beemster.


De golfsport, zeker bij onze vereniging, is niet alleen een sportief gebeuren. Een goede sfeer is voor ons net zo belangrijk. Wij koesteren onze prachtige accommodatie met een fraai clubhuis, een mooie golfshop en een gezellig restaurant met een zonnig terras waar het, straks na de coronaperikelen, weer zeer gezellig toeven is. Voor en na het golfen. Grijp de mogelijkheid aan om een kijkje te komen nemen bij en in onze vereniging. Wij verwelkomen je graag met open armen. En het maakt niet uit of je nu beginner bent of een ervaren golfer. Je zal je zeker snel thuis voelen op ons complex.

Golfen is een individuele sport, maar je hoeft nooit alleen te zijn

Enthousiast geworden? Zin in die gratis golfles gekregen? Gun jezelf dan dit cadeautje en maak snel een afspraak op één van de data die in de advertentie van deze krant staat.