Een deel van het team van Oosting Waterland. Deze foto komt uit het archief en is gemaakt voor de coronaperiode.
Een deel van het team van Oosting Waterland. Deze foto komt uit het archief en is gemaakt voor de coronaperiode. (Foto: Vincent de Vries)

‘Hulp bij belastingaangifte en in financiën’

Oosting Waterland

MONNICKENDAM - “Moeilijke, ingewikkelde vragen over financiën en administratie simpel beantwoorden. Daar hou ik van”, zegt Luuk Oosting van administratiekantoor Oosting Waterland. “Nu de belastingaangifte weer gedaan moet worden kunnen we zowel ondernemers als particulieren hierbij goed van dienst zijn. En ook geven we graag inzicht en duidelijkheid in de (financiële) regelingen die er zijn in het kader van het steun- en herstelpakket van de overheid in verband met de coronamaatregelen”, zegt Luuk Oosting.

De een doet de administratie wat makkelijker dan de ander merkt hij. “Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld echt wakker liggen van bepaalde financiële zaken die wij bijvoorbeeld binnen een half uur hebben uitgezocht. Dan blijkt het helemaal niet zo lastig te zijn en kunnen wij inzicht en helderheid verschaffen. Geen moeilijk gedoe, daar houden we hier niet van. We willen graag ontzorgen. Is er iets niet duidelijk op het gebied van de financiën, privé of zakelijk? Vraag het ons gewoon en we leggen het simpel en helder uit.” Normaalgesproken kon iedereen zo het kantoor binnenlopen.

Laagdrempelig

"Dat is juist kenmerkend voor ons. Laagdrempelig, gewoon even binnenlopen met een vraag. Helaas kan dat nu uiteraard niet, maar we proberen nog net zo makkelijk benaderbaar te zijn. Heb je als particulier, ondernemer of zzp'er dus een vraag in het kader van de belastingaangifte of financiële regelingen als Now, Tozo etc, of een andere vraag? Schroom dan niet om vrijblijvend te bellen of te mailen”, aldus Oosting.

Vragen? Mail naar info@oostingwaterland.nl, bel via tel: 0299-651987. Adres: Haringburgwal 17, Monnickendam.