Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Kerken in Waterland

Omroep PIM heeft een serie van de 15 kerken in Waterland gemaakt. We hebben al kunnen kijken naar de diverse kerken in de regio. Gemist? U kunt ze zien op www.Omroep-PIM.nl. De komende kerken zijn de Doopsgezinde Vermaning en een voormalig kerkje in Ilpendam dat nu een woonhuis is.

Inbraak Scouting Clubhuis

De accommodatie van de scouting op het Hemmeland werd in het weekend van 4-5 december opengebroken, waarbij veel schade werd aangericht en goederen zijn ontvreemd.  PIM sprak met scouting voorzitter Kees de Baat over de gevolgen van de inbraak voor het gebouw en voor de vrijwilligers.

Kerstboom Middendam 

De Rotary in Monnickendam heeft er weer voor gezorgd dat er een mooie kerstboom staat op de Middendam. Na de uittocht van Sinterklaas is deze weer verlicht.

Waterlands Videonieuws

Het Waterlands Videonieuws is elke dag te zien om: 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur. 

PIM te zien op

Omroep PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.