Een boom in huis halen kan vanaf 5 december op het dorpsplein in Ilpendam.
Een boom in huis halen kan vanaf 5 december op het dorpsplein in Ilpendam. (Foto: Freestocks.org - Pexels)

“Ouderwets gezellig kerstboom kopen in Ilpendam met chocomel en wafels!”

Algemeen

ILPENDAM - Nog eventjes en dan is het weer kerst. Het Dorpshuis Ilpendam en Rob Fruit- van de groente- en fruitkraam op het dorpsplein, slaan de handen ineen en brengen de kerstsfeer naar Ilpendam. Vanaf 5 tot en met 12 december start de verkoop van kerstbomen. Locatie: voor het Dorpshuis Ilpendam.

Hier komt een heus kerstbomenbos.  ”Zodat het kiezen van een boom weer ouderwets gezellig wordt, onder het genot van warme chocomel en stroopwafels. Ook zal er gezellige kerstmuziek zijn!”, aldus Rob. Ronald en Rob gaan dus voor de ouderwetse service en gezelligheid. 

“Onze bomen komen uit Denemarken, de kwaliteit van onze bomen is erg goed omdat deze duurzaam zijn geteeld. De Nordmann kerstbomen zijn naaldvast en mooi van kleur en vorm. De maten van de kerstbomen zijn 125cm -160 cm. Kosten 25 euro. 165cm- 215cm. Kosten 35 euro en 175cm - 250cm. Kosten 45 euro”, aldus Rob.

Lezers van Ons Streekblad kunnen een boom reserveren via www.dorpshuisilpendam.nl/ kerst of via 020-4361972. De boom kan zelf worden uitgezocht in het kerstbomenbos. Dit kan coronaproof. Gratis laten bezorgen kan ook. Woon je buiten de regio?  Dan betaal je 1,50 euro bezorgkosten. 

Het kerstbomenbos voor het Dorpshuis in Ilpendam is vanaf 5 december tot en met 12 december dagelijks geopend van 09.00 tot 21.00 uur.