Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

De week door met Omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Kerken in Waterland

Omroep PIM heeft een serie van de 15 kerken in Waterland gemaakt. We hebben al kunnen kijken naar de Protestantse kerk en de Opstandingskerk in Monnickendam, de Broekerkerk, de Katholieke kerk in Monnickendam en de Grote Kerk op Marken. Gemist? U kunt ze zien op www.Omroep-PIM.nl. De komende kerken zijn de Lutherse Kerk en de Protestantse kerk in Ilpendam.

Intocht Sinterklaas

Sint is afgelopen zaterdag aangekomen in Broek in Waterland, Ilpendam en Marken. Hij heeft het druk gehad en is vervoerd per boot, achterop een platte wagen en per motor. Uiteraard is hij door onze burgemeester overal goed ontvangen en natuurlijk ontbraken de Pieten niet. U ziet alles terug op PIM.

Cantorij Monnickendam

De Cantorij heeft samen met Concertkoor GrootNoord onder leiding van dirigent Marcel den Dulk een concert gegeven in de Opstandingskerk.  Deze week ziet u de herhaling op PIM.

Het Waterlands Videonieuws is elke dag te zien om: 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur. PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.