Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Aanmelden evenementen Volendam

Algemeen

VOLENDAM - Mensen die in 2022 een evenement in de gemeente Edam-Volendam willen organiseren wordt aangeraden dit te melden vóór 27 november 2021 bij de gemeente via info@Edam-Volendam.nl. Als de vergunning op tijd wordt aangevraagd dan heeft de aanvrager ruim voor aanvang de vergunning met de daaraan verbonden voorschriften in huis. En zo kan de gemeente het evenement nog meenemen in de evenementenkalender 2022. 

De gemeente gebruikt de evenementenkalender om te beoordelen of meerdere vergunningplichtige evenementen tegelijkertijd kunnen plaatsvinden, zonder dat dit tot onoverkomelijke bezwaren leidt. Om deze kalender te kunnen maken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk toekomstige evenementen bekend zijn bij de gemeente.

Organisatoren van diverse evenementen: politie, brandweer en gemeente zijn gebaat bij een snelle, objectieve en evenwichtige verdeling (qua data en locaties) van alle evenementen.

Het kan zijn dat men geen vergunning hoeft aan te vragen, maar alleen een melding hoeft te doen. Kijk hier voor alle informatie of neem contact op via 0299 -398398.