Artist Imprssion Broeckgouw.
Artist Imprssion Broeckgouw. (Foto: Projectbureau Broeckgouw)

Veel geïnteresseerden in woningen Broeckgouw

EDAM-VOLENDAM - De 5 koopwoningen en 32 koopappartementen aan de Oostrand in fase 9&10 van de Broeckgouw die vanaf deze week in de verkoop zijn gegaan, zijn populair. Vorige week werden bij het projectbureau zo ongeveer 200 brochures opgehaald door geïnteresseerden. Het was vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een reguliere bouwmarkt te organiseren.

Oostrand in fase 9&10 van de Broeckgouw valt in het startersegment en woningen worden op basis van leeftijd toegewezen aan woningzoekenden met een startersstatus. Elke 5e woning/appartement wordt op basis van een loting toegewezen aan een niet-starter.

Keuzeavond

Begin april wordt er een keuzeavond georganiseerd voor geïnteresseerden. Aanmelden voor de keuzeavond kan via de website van het projectbureau. www.broeckgouw.nl

Oostrand fase 9 en 10 is het een-na-laatste deelplan in de nieuwbouwwijk Broeckgouw. Informatie over de VON prijzen, gevelbeelden en plattegronden zijn beschikbaar via de website en via de (online) brochure.

Vragen verkoop

Voor persoonlijke vragen over het woningaanbod of verkoopproces of aanvragen brochure: mail broeckgouw@edamvolendam.nl of bel: 0625217813.