Verras je geliefde met Valentijnsdag.
Verras je geliefde met Valentijnsdag. (Foto: Pixabay)

Verras je liefde met Valentijnsdag en steun de lokale ondernemer

WATERLAND - Ondernemend Waterland en gemeente Waterland roepen inwoners van de gemeente op om lokale ondernemers zoveel mogelijk te ondersteunen. Om de allerliefste Valentijn te verrassen bieden de Waterlandse ondernemers legio mogelijkheden.

Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijk ontbijt met een prachtige bos bloemen erbij. Of verwen je partner met een bon van kapper, masseur, pedicure of schoonheidsspecialiste. Staart je partner al weken in de etalage naar die mooie trui, jas, tas of dat prachtige sieraad? Of maak je je partner blijer met een boek, tijdschrift of favoriete muziek? Ook dat is gewoon in Waterland te koop. Om het in huis gezelliger te maken in deze tijd, zijn ook hele leuke producten te koop. De dag afsluiten? Gerechten uit elke keuken kunnen bij je thuisbezorgd worden. Zelfs de bijpassende wijnen worden thuis geleverd.

Bedenk voor je online bestelt of het ook lokaal kan!

Alle ondernemers helpen je graag! Bedenk voordat je online bestelt of je het ook lokaal kunt kopen. Het antwoord op die vraag is meestal positief, want Waterlandse ondernemers hebben veel te bieden. Dus steun elkaar en koop lokale waar! Bedankt namens alle ondernemers in Waterland.


Bestel een ontbijtje, bloemetje of mooi sieraad bij de lokale winkeliers.