Silvia Reuser
Silvia Reuser (Foto:aangeleverd)

Afvallen met powerslim door SmartNewStart

Afvallen met powerslim door SmartNewStart

MONNICKENDAM - Dat je bij Moments op het Spil in Monnickendam terecht kunt bij de kapper, de pedicure, de nagelstylist en de masseur weten de meeste Waterlanders wel. Sinds kort is er nu ook een Powerslim centrum bij Moments gevestigd. Bij Silvia Reuser, gediplomeerd gewichtsconsulent en gecertificeerd Powerslimconsulent, kun je terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afvallen. Al eerder had Silvia een succesvolle Powerslimpraktijk in Monnickendam. Na een uitstapje van een aantal jaren waarbij zij zich bezig hield met de verkoop van medische (diabetes-) producten aan ziekenhuizen, heeft zij nu dus opnieuw een praktijk geopend.

“Mijn cliënten bereiken ook nu weer prachtige resultaten. Ze vallen af en voelen zich fit en energiek. En dat komt omdat Powerslim geen “wonder of crash” dieet is, maar een wetenschappelijk onderbouwd programma. Kort gezegd: je eet eiwitrijk en koolhydraatarm. Hierdoor schakelt het lichaam over naar een alternatieve energiebron en ga je (overtollig) lichaamsvet verbranden. Ik coach je bij het bereiken van je streefgewicht en leer je oude eetgewoontes te vervangen door meer verstandige keuzes. In het programma werk je naar een gezond voedingspatroon toe en reik ik je handvatten aan voor een blijvende leefstijlaanpassing”, aldus Silvia Reuser van SmartnewStart.

"Je staat er niet alleen voor, we doen het samen"

“Je staat er niet alleen voor, we doen het samen. Gedurende de gehele afslankperiode, maar ook daarna. Na het bereiken van je streefgewicht blijf je nog minimaal één jaar gratis onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!"

Volgens gewichtsconsulent Silvia Reuser begint het afslankproces altijd bij jezelf

“De knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim snel en moeiteloos afvalt en je gewoon en lekker kunt blijven eten, is dat meer dan voldoende motivatie. Je wordt je meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving.”

Voor iedereen die kennis wil maken met het programma staat er een leuke uitdaging op stapel de Samen Slank Challenge. Deze start op 10 mei. Doe mee.

Samen Slank Challenge start 10 mei. Doe mee!

Nu we weer wat meer mogen en ons verheugen op de zomer wil ook jij misschien op een verantwoorde wijze wat kilo’s kwijt. Doe dan mee aan de Samen Slank Challenge! "We starten op 10 mei en gaan de challenge gedurende 4 weken aan. Je start met Powerslim na een gedegen (gratis) intake en gaat samen met anderen de "kilostrijd” aan. Gedurende deze 4 weken begeleid ik je en krijg je veel tips en leuke extra's. In de praktijk hangt een "Kilo-Meter” poster waarin we wekelijks de afgevallen kilo's noteren. Je kunt elkaar motiveren middels de besloten Whatsapp groep. Dat is niet alleen heel gezellig maar het leidt ook tot nog betere resultaten. Uiteraard wordt de winnaar aan het eind beloond", aldus Reuser.

Goodiebag

Elke deelnemer ontvangt sowieso een leuke goodiebag bij aanvang!

Info

Bel via 06-54958710 of zie www.smartnewstart.nl