Patty van Omroep PIM in gesprek met Channa de Vries van WelzijnWonenPlus en Jurgen Groenhart van Groenhart in Purmerend.
Patty van Omroep PIM in gesprek met Channa de Vries van WelzijnWonenPlus en Jurgen Groenhart van Groenhart in Purmerend. (Foto: Omroep PIM)

De week door met Omroep PIM

WATERLAND - Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Mensen een kans geven iets goeds te doen, iets te betekenen voor een ander, zich te kunnen inzetten, is wat Channa de Vries, consultant bij WelzijnWonenPlus graag wil bereiken. Ze brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en als het lukt de hulpvrager ook zijn of haar sterke punten te laten inzetten, is het helemaal geslaagd. Ook mooi als ondernemers mee helpen, zoals Groenhart. Zie hoe bij Omroep PIM.

De visie van hoogleraar Friso de Zeeuw over de toekomst van Waterland

Wat gaat er veranderen in de komende 10 jaar als gevolg van woningbouw, infrastructuur en windmolens? Friso de Zeeuw houdt een voordracht hierover en geeft zijn visie op Omroep PIM.

Challenge4Life

Een mooi event op het Hemmeland georganiseerd om geld in te zamelen ten behoeve van kankerpatiënten en hun families die opvang en zorg ontvangen in het Huis aan het Water. Kinderen en volwassenen deden mee in teamverband of individueel. Ze renden een ronde over het Hemmeland en onderweg kwamen ze ‘obstacles’ tegen die ze moesten overwinnen.

Bekijk het verslag van de Obstacle Run op PIM

De Scouting hielp ook mee en hadden zelf ook een bijzondere dag. Zie het verslag op Omroep PIM.

Rommelmarkt The Monks

Zaterdag 3 juli organiseerden de Handbalvereniging en The Monks gezamenlijk een rommelmarkt. Het was mooi weer en de mensen die er op af kwamen waren blij dat ze weer konden rondkijken op een markt. Beide verenigingen bestaan dit jaar 50 jaar en de opbrengst van de rommelmarkt wordt gebruikt voor de viering van hun jubileum, ook gezamenlijk. Bekijk het item op Omroep PIM. 

Waterlands Videonieuws

Waterlands videonieuws is elke dag te zien op verschillende tijdstippen: 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur. PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818.