Afbeelding
(Foto: Sjoerd Eickmans Photography)

Laat je muren spreken met fotobehang

Een saaie muur kun je voorzien van een kleurtje. Wist je dat tegenwoordig steeds vaker gekozen wordt voor een fotobehang? Het is een eenvoudige oplossing om je eigen unieke stijl te creƫren in je huis. Fotobehang is een blikvanger en laat een blijvende indruk achter. Niets voegt meer persoonlijkheid aan de betreffende kamer toe.

Fotobehang is verkrijgbaar in vele verschillende en bijzondere variaties en het past in elk interieur. Kies je voor modern behang of ga je juist voor retro? Hou je van kleur of juist van naturel? Wil je iets kant- en klaar of heb je een bijzondere foto zelf gemaakt?

Bijzondere uitstraling

Waar vroeger vaak de hele woonkamer werd voorzien van hetzelfde behang, wordt het tegenwoordig vaak toegepast op een enkele muur. Meestal wordt dan gekozen voor exclusief behang, wat je interieur een bijzondere uitstraling geeft. Behang is niet alleen mooi in de woonkamer, ook je slaapkamer, kinderkamer of studeerkamer maak je er extra sfeervol mee. Met een keuze uit meer dan 150 boeken is er voor elke smaak wel iets te vinden om elke kamer tot een persoonlijk paradijsje te maken.

De Wolf Verf en Wonen

Bij De Wolf voor Verf en Wonen in de Peperstraat te Purmerend hebben ze een hele grote collectie en zijn ze al meer dan 135 jaar specialist in behang en verf. Naast de collectie in boeken, hebben zij ook de kennis en ervaring om je goed te adviseren hoe het fotobehang aangebracht moet worden. Liever toch een professional inhuren? Dat kan uiteraard ook. Wel zo makkelijk en de zekerheid van een mooi resultaat.