Afbeelding
(Foto: )

De week door met Omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Vrijdag 4 juni organiseerde het Nationaal Ouderenfonds samen met een aantal partners, waaronder het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, een Balkon Beweegdag. Welzijn Wonenplus sloeg de handen ineen met Sportservice Waterland en organiseerde dit evenement o.a. in Monnickendam bij de balkons van de aanleunwoningen van Swaensborch. PIM was erbij en maakte verslag.

Diploma stadsgids

Stadsgids worden voor toeristen uit binnen- en buitenland? Niet zonder studie over de gebouwen, de geschiedenis, de mensen en de cultuur. En dan natuurlijk ook nog slagen. PIM was bij de diploma-uitreiking.

Weer met de BSO bus

Van vijf scholen in Monnickendam gaan er kinderen naar de BSO. Jarenlang ging dat met de Stint, tot het vreselijke ongeluk in Oss, 3 jaar geleden. Toen gingen ze lopend en de kleintjes werden met een busje opgehaald. Nu kunnen ze in de nieuwe BSO bus. Met strenge maatregelen en vernieuwde techniek.

Waterlands videonieuws is elke dag te zien van 12.00 - 13.00 uur / 18.00 - 19.00 uur / 21.00 - 22.00 uur / 23.00 - 00.00 uur. PIM is te zien op: Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1442 / Telfort/XS4All kanaal 328/ T-Mobile Thuis 818