Zukke zorgen

VOLENDAM - Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur geeft het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor onze lokale geschiedenis. In een ongedwongen setting met afwisselende muziek, vaak gerelateerd aan het onderwerp, brengen Frans Keizer en Marieke Keizer u allerlei informatie. Klaas Bond is de technicus. 

Wat kun je doen om je kleine spruit te laten slapen? Maayke Bibo is slaapcoach voor baby’s. Naast een opleiding tot pedagogisch medewerker is Maayke droomritme coach en heeft zij een Master in Kind & Slaap. Aan de hand van de Hollandse droomritme methode helpt Maayke ouders en kinderen aan een betere nachtrust en wie wil dat nu niet? Maar hoe werkt dit dan? En kunnen ouders direct resultaat zien na een gesprek met Maayke?


Woensdagavond 22 september van 19.00 uur tot 21.00 uur gaat het team van Zukke Zorgen in gesprek met Maayke en hopen wij op al onze vragen antwoord te krijgen. 

Heeft u ook vragen, bel dan tijdens de uitzending naar 0299 369916 en stel u vraag aan een van onze presentatoren of live in de uitzending!