Marcel Duncker.
Marcel Duncker. (Foto: EVERT RUIS)

Seinen Tweewielers wordt Scooter Store 55

EDAM – Store 55 is de nieuwe naam van Seinen Tweewielers. Marcel Duncker nam de zaak, aan de Oosthuizerweg 7 in Edam, vorig jaar al over en draait sindsdien onder de naam Seinen Tweewielers. Nu vindt hij het een mooi moment om de zaak voort te zetten onder eigen naam; Scooter Store 55.

Duncker: “De gevelreclame is deze week vervangen en ook de entree van de winkel hebben we deels vernieuwd. Verder hebben we, dat weten de vaste klanten wel, de muur in het midden eruit gebroken. Dat geeft wat meer ruimte.”

Assortiment

Het assortiment blijft zoals men dat gewend is; scooters van merken zoals Vespa, Sym en Kymco. “Zowel nieuw verkrijgbaar als occasions. De Vespa’s en de Syms zijn nog steeds erg populair, met name ook onder jongeren. Ze zijn volledig naar eigen smaak aan te passen. Windscherm, valbeugels, klapdrager, velgen. Dit zijn allemaal opties tot uitbreiding naar eigen smaak. Wanneer men een nieuwe scooter koopt raad ik altijd aan daarbij een goed slot met ART keurmerk te kopen en een GPS systeem te laten inbouwen. Zo’n GPS systeem is tegenwoordig verplicht als je jouw scooter allrisk wil verzekeren.”

Bij Store 55 kun je ook even binnenlopen voor de juiste onderdelen voor je scooter. “Dat doen mensen dan ook vaak. Die komen hier de onderdelen halen zodat ze zelf kunnen sleutelen aan de scooter of brommer.” Als je er zelf niet uitkomt of daar geen zin of tijd voor hebt kun je je scooter naar de werkplaats brengen. “Ik vind service erg belangrijk en neem altijd goed de tijd te luisteren naar de wensen van de klant. Bij vragen over scooters, elektrische fietsen of onderdelen kan men gewoon even bellen en binnenlopen!”, aldus Duncker