Burgemneester van der Weele en Bibi de kinderburgemeester.
Burgemneester van der Weele en Bibi de kinderburgemeester. (Foto: aangeleverd)

De week door met omroep PIM

Kijk voor actuele onderwerpen op www.omroep-pim.nl, onder de kop TV; hier vind je de TV Gids. Hier staan ook de extra programma’s buiten de reguliere uitzendtijden om.

Overzicht kerkdiensten door Omroep PIM uitgezonden in de Stille Week en met Pasen

WITTE DONDERDAG

donderdag 1 april 19.00 uur. Deze dienst wordt live uitgezonden vanuit de Grote Kerk te Monnickendam. We vieren het heilig Avondmaal. Hoofdvoorganger: ds. Martien Pettinga, liturgen ds. Charlotte Kremer en ds. Alexander Noordijk.

GOEDE VRIJDAG

vrijdag 2 april 19.00 uur. Deze dienst is eerder opgenomen in de Rooms-katholieke Kerk. Combinatie van klassieke kruiswegstaties en de staties van Zuiderwoude. Hoofdvoorganger: pastor Henk Bak, liturgen Charlotte, Alexander en Martien.

STILLE ZATERDAG

zaterdag 3 april 22.00 uur. Deze dienst is eerder opgenomen in de Broekerkerk. Oecumenische dienst zonder Avondmaal. De nieuwe Paaskaarsen worden binnengedragen. Hoofdvoorganger: ds. Charlotte Kremer, liturgen Alexander, Henk Bak en Martien Pettinga.

PAASMORGEN

zondag 4 april 10.00 uur. Deze dienst wordt live uitgezonden vanuit de Opstandingskerk in Monnickendam. Hoofdvoorganger: ds. Alexander Noordijk, liturgen Charlotte Kremer en Martien Pettinga.

Interview met burgemeester Marian van der Weele

In het prachtige Lutherse kerkje heeft PIM een interview met de nieuwe burgemeester opgenomen. Wie is zij, wat drijft haar?. Bij het ter perse gaan van deze versie van Ons Streekblad is nog niet precies bekend wanneer het wordt uitgezonden. Wellicht na het Paasweekend. Houd dus onze TV gids in de gaten en de aankondiging via Facebook en Twitter.

Pasen = dj livestream avond bij Omroep PIM

Zaterdag 3 april zullen de drie DJ's ShadowPhaxx, Charly & Nazzz je Paasweekend inluiden zoals velen in Waterland dat van hen gewend zijn. De dj's zijn bekend van o.a. Dance Valley, Defqon.1 en Q-Base. De livestream is te volgen via het tv kanaal van Omroep PIM maar ook via: www.omroep-pim.nl/tv/stream Klik op https://bit.ly/3rDWnk9 om live in de uitzending te komen.

PIM te zien op Ziggo kanaal 36 / KPN 1442/Telfort/XS4All kanaal 328/T-Mobile Thuis 818